Noeeast
kolac
Metalcomplex

Lavaš Arménsky chutný a zdravý chlieb.

Predstavte si že môžete jesť chlieb a nepriberať. Tieto podmienky spĺňa Arménsky chlieb Lavaš.

Je ho možné pripraviť na množstvo spôsobov. Môžete ho pripraviť na slano dokonca aj na sladko.

Konzumovať ho môžete ihneď po otvorení . Zapekaním dopekaním dosiahnete výsledok teplého a chutného jedla.

Suroviny:

Lavaš

kečup

šunka

zelené olivy

mozzarella

parmezán

čerstvá bazalka

oregano

Postup:

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne rommiemax Tentokrát som Lavaš dala ešte v hrubšej vrstve, asi v 3-4 vrstvách (a je riadne chrumkavý), hrubú vrstvu kečupu, šunky, olivy, mozzarella, trochu parmezán čerstvú bazalku a sušené oregano. Pečieme pri 180°C približne 20-25 minút.

Fotogaléria:

Lavašpizza