Noeeast
kolac
Metalcomplex

REGULATPRO® BIO

Cielené pôsobenie proti nedostatočnému zásobovaniu enzýmami

Fermentácia je premena organických látok pôsobením baktérií, plesní alebo bunkových kultúr.

Najznámejšou fermentovanou potravinou u nás je kyslá kapusta. Fermentácia prebieha za pomoci mikroorganizmov ako sú kvasnice alebo baktérie. Zmes sa skladuje vo vzduchotesnej nádobe. Počas procesu fermentácie sa menia a zušľachťujú vlastnosti pôvodných potravín a zvyšuje sa ich účinnosť.

Kaskádová fermentácia je trojstupňový fermentačný proces, ktorý je inšpirovaný tráviacim systémom ľudského tela.

Ovocie, orechy a zelenina z organického poľnohospodárstva sa štiepia až na molekulárnu úroveň. Tento jedinečný výrobný postup bol vyvinutý nemeckou spoločnosťou Dr. Niedermaier Pharma GmbH ako výsledok niekoľkoročného výskumu. Patentovaný bol v roku 2004 (patent EÚ č. 1153549).

Kaskádová fermentácia (alebo aj štiepenie) je proces podobný ľudskému tráveniu,

prebiehajúci za prítomnosti mikroorganizmov a baktérií mliečneho kvasenia. Pri kaskádovej fermentácii ovocia a zeleniny sa štiepením uvoľňuje široké spektrum organizmu prospešných bioaktívnych látok. Dôležité enzýmy z ovocia a zeleniny sa kaskádovou fermentáciou rozštiepia na malú molekulárnu veľkosť, čím sa ľahko vstrebávajú sliznicou v ústach alebo v čreve, prípadne priamo cez pokožku, do krvného obehu.

Patentovaná fermentácia


Patentovaný trojstupňový systém fermentácie.